Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό εταιρείας πουλερικών

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, 12 προς 13 Απριλίου, επιτεθήκαμε με 3 εμπρηστικούς μηχανισμούς με χρονοκαθυστέρηση, στοχεύοντας στην καταστροφή της εισόδου και 3 οχημάτων (1 φορτηγό βαρέως τύπου και 2 βαν) εταιρείας πουλερικών στην οδό Αγίου Παύλου στο Περιστέρι, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αιχμάλωτους απεργούς πείνας των ελληνικών φυλακών.

Δύναμη σε όσους συνεχίζουν, στα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, και σε όσους βρίσκονται σε διαδικασία αποθεραπείας, έχοντας ορθώσει με αξιοπρέπεια και συνέπεια όλο αυτό το διάστημα το ανάστημά τους απέναντι στο κράτος και, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, απέναντι στους αριστερούς διαχειριστές και εκφραστές της εξουσίας – οι οποίοι (και αυτό είναι ξεκάθαρο για όσους δεν εθελοτυφλούν) από την πρώτη μέρα που γραπώθηκαν στα κυβερνητικά πόστα έχουν κάνει εμφανείς τις προθέσεις τους, με αποκορύφωμα, μέχρι στιγμής, την τακτική διαχείριση της απεργίας πείνας και την εκκένωση της κατάληψης της πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

ΑΜΕΣΗ ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών πείνας:

Κατάργηση των άρθρων 187 και 187Α
Κατάργηση του κουκουλονόμου
Κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ’
Άμεση απελευθέρωση του πολυτραυματία Σάββα Ξηρού
Οριοθέτηση της χρήσης DNA

Επιλέξαμε τον συγκεκριμένο στόχο καθώς θεωρούμε ότι από τη μάχη κόντρα σε κράτος, κεφάλαιο και σε κάθε μορφής εξουσιαστικό εποικοδόμημα δε μπορεί να εξαιρείται η έμπρακτη εναντίωση στη βιομηχανία εμπορευματοποίησης των μη ανθρώπινων ζώων. Η πρακτική του εγκλεισμού είναι μία, και είναι εξίσου απορριπτέα είτε αφορά ανθρώπινες φυλακές -”σωφρονιστικά καταστήματα”, στρατόπεδα συγκέντρωσης- είτε αφορά υποδομές της βιομηχανίας κρέατος και ζωικών παραγώγων.

Η χρονική στιγμή της επίθεσής μας δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ήταν η στιγμή που η ανθρωπομάζα βρισκόταν ακόμα βυθισμένη στη νωθρότητα, έχοντας επιτελέσει τις προηγούμενες ημέρες το καθήκον της απέναντι στην Εκκλησία και στα ιερά φαντάσματα που στοιχειώνουν και ορίζουν την ίδια της την ύπαρξη. Κάθε ναός της κοινωνίας, υλικός ή νοητός, κάθε καλούπι, κάθε στερεότυπο, κάθε συνήθεια που αναπαράγει, τροφοδοτεί ή απλά αντικατοπτρίζει τα πολυάριθμα πρόσωπα της εξουσίας, δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από το να ισοπεδωθεί.

Μια τέτοια συνήθεια είναι και η κατανάλωση κρέατος, η οποία έχει καθιερωθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που καθιερώνεται ως “φυσιολογική” η πρακτική της λεηλασίας της φύσης, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στις Σκουριές της Χαλκιδικής, στην Ιταλία (NΟ-TAV) και σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Με την ενέργειά μας αυτή ανταποκρινόμαστε και στο κάλεσμα των συντρόφων από τη Χιλή, που οι δράσεις τους μας έχουν χαρίσει χαμόγελα τόσες φορές. Δύναμη στους Nataly Casanova, Juan Flores και Guillermo Durán που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 14 Απρίλη.

Παράλληλα στέλνουμε το δικό μας σινιάλο αλληλεγγύης και συνέργειας σε όλους όσους διώκονται, έχουν φυλακιστεί και δέχονται καταστολή, έχοντας βρεθεί στις γραμμές επίθεσης των Μετώπων ELF και ALF.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε εξεγερμένη ατομικότητα, σε κάθε ομάδα συγγένειας, σε κάθε πυρήνα άμεσης δράσης, ώστε να εντείνουμε τις επιθέσεις σε όλα τα μέτωπα, με όποιο τρόπο κρίνει ο καθένας και η καθεμία ως δόκιμο, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε.

Συνάψεις Ανάφλεξης για τον πολύμορφο αναρχικό αγώνα-ELF

http://www.antenna.gr/news/Society/article/398889/emprismos-trion-aytokiniton-sto-peristeri-binteo-

http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=272634&artTitle=paranaloma_tou_pyros_egine_viotechnia_sto_peristeri_meta_apo_empristiki_epithesi

http://www.newsit.gr/ellada/paranaloma-pyros-3-autokinita-sto-peristeri-1304/389836

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *